Kontorsstädning i Malmö – vad ingår och vilka tilläggstjänster finns?

En välstädad arbetsplats är en förutsättning för att skapa trivsel, god hälsa och ett professionellt intryck på både kunder och anställda. Men vad ingår egentligen i en kontorsstädning i Malmö? Och vilka tilläggstjänster kan man välja att lägga till?

Vad ingår i en vanlig kontorsstädning i Malmö?

En modern kontorsstädning i Malmö utförs enligt moderna principer och med moderna metoder. Det innebär att tunga städredskap som moppar och hinkar med såpvatten har bytts ut mot dammsugare och effektiva rengöringsprodukter. En vanlig daglig kontorsstädning börjar med dammsugning av golv och mattor, följt av rengöring av fria ytor, lister, speglar och dörrar. Eventuella fläckar på mattor eller andra ytor tas bort och papperskorgar töms.

Till kök och fikarum innefattar kontorsstädningen även torkning av diskbänk och diskho samt rengöring av kaffemaskiner. Kontorets toaletter rengörs dagligen och handfat och toaletter torkas av. Tillgången på papper säkras också. Allt detta ingår i en vanlig kontorsstädning i Malmö.

Tilläggstjänster att lägga till

Företag kan ha olika policys vad gäller rengöringsmedel och redskap. Antingen tar städfirman själva med sin utrustning eller så förvaras det på kontoret. Det kan också vara så att företaget ser till att allt finns på plats. Innan du bokar din kontorsstädning är det viktigt att göra upp om vilket alternativ som passar bäst för dig och ditt företag.

Utöver den dagliga kontorsstädningen kan man välja att lägga till tilläggstjänster såsom fönsterputsning, persiennerengöring och mer noggrann golvvård. Det kan vara lämpligt att avtala om dessa tilläggstjänster med den ordinarie städfirman som redan känner till ditt kontor.

29 May 2023

Vill du veta mer om städning och städbranschen? Då har du kommit rätt. Här på bäststäd.se bjuder vi på information och tips om allt som gäller städning. Både du som vill sköta städningen själv och du som är intresserad av städhjälp kommer att ha mycket att hämta här. Vi hjälper dig att hålla dammråttorna borta.