Är det städdag?

Hur fungerar det i ditt hushåll? Vi alla gör ju olika när det kommer till städningen, men en sak de flesta av oss gör är att gå och småstäda lite hela tiden. Efter maten, innan läggdags mm.

Ofta har storstädning en egen dag, man planerar den inför en helg eller annat ledigt tillfälle. Våra dagar går ofta i ett, vi jobbar på dagarna kommer hem och sköter de sysslor vi måste göra. När sedan helgen kommer och vi ska ha en paus och bara ha roligt står städning på schemat. Gör dig själv en tjänst och lämna bort den.

Trivs du med städning?

Det finns många anledningar till varför man bör lämna bort städningen, det behöver inte vara att man inte trivs med den. Tiden kanske helt enkelt inte räcker till. Eller den tiden man har över kanske man vill lägga på något annat. Städning är inte bara det du ser framför dig, det är så mycket mer. Bakom soffan, under sängen, bakom spisen osv.

En städfirma som utför städning i hemmet kan göra allt det för dig, de städar på alla tänkbara ställen och gör ett noggrant jobb. De har även allt som krävs för att utföra städningen och tar med sig sina egna medel. Är det någon doft du inte vill ha i hemmet bör du ta upp det med dem innan. Du väljer själv hur många gånger de ska komma, vill du bara ha dem inför storhelger fungerar även det. Det finns ingen regel för hur ofta de ska komma, så vill du att de ska komma 3 gånger i veckan går även det bra.

Vilket företag ska ni välja?

Det kan kännas svårt att veta vem ni ska välja, men det behöver inte vara alltför svårt. Ni väljer det företag ni får en bra uppfattning av. Hur ni får den är med hjälp av att söka online. De flesta har hemsidor, kolla in deras recensioner. Ring eller maila gärna några olika och fråga om prisuppgift. Tänk även på att ställa eventuella frågor ni har.

Ni bör välja ett företag som inte har alltför fullt upp, det är viktigt att de har tid för er de önskade dagar ni har. De flesta företag arbetar hos en även när man själv inte är där. Om ni vill vara hemma eller iväg medan de arbetar är upp till er. Men det bör ni prata igenom innan.

2 Nov 2020

Vill du veta mer om städning och städbranschen? Då har du kommit rätt. Här på bäststäd.se bjuder vi på information och tips om allt som gäller städning. Både du som vill sköta städningen själv och du som är intresserad av städhjälp kommer att ha mycket att hämta här. Vi hjälper dig att hålla dammråttorna borta.