Hjälp att städa vid flytten

En flytt kan få mångas ögon att drömmande fyllas med längtan till det nya boendet. Men lika snabbt kan samma ögon få något trött över sig när tanken om allt som ska göras vid flytten pockar på.

Det finns mycket som kan förberedas inför en flytt. Det bästa är att man helt enkelt i god tid skriver en lista på allt som ska ske, när det ska ske och vem som är ansvarig. Är man flera i familjen så kan alla få sitt ansvarsområde som man sedan får avrapportera som utfört. Det kan handla om flyttanmälan, flytt eller avstängning av abonnemang, uppsägning av hyreskontrakt med mera. Men det går även att börja se över allt som finns i bostaden och börja packa det som går. Kanske finns det till och med ett förråd på den nya adressen som man kan få tillgång till i förväg. Ett sätt att kunna börja flytta redan innan flyttdagen kommer.

I varje vrå

Gällande städning så finns det också viss städning som kan gå att förbereda. Man kan till exempel tömma vissa köksskåp och garderober och städa ur dem en tid innan flytten. Men det är svårt att göra så mycket mer eftersom man ändå måste leva i bostaden. Därför har det en tendens att bli stressigt när den stora dagen väl kommer. För samtidigt som flytten av bohag ska ske så ska man också lyckas flyttstäda. En mer eller mindre omöjlig ekvation att få ihop utan att anlita ett städbolag.

19 Nov 2020

Vill du veta mer om städning och städbranschen? Då har du kommit rätt. Här på bäststäd.se bjuder vi på information och tips om allt som gäller städning. Både du som vill sköta städningen själv och du som är intresserad av städhjälp kommer att ha mycket att hämta här. Vi hjälper dig att hålla dammråttorna borta.