Lyxa till det i vardagen!

Det kan ibland kännas som om man lever i ett ekorrhjul. Samma sak om och om igen utan början och utan slut. Hemsysslor är en sådan sak. En ändlös serie göromål som oftast inte är minsta roligt.

Det är givetvis inte sant för alla men många. Att städa hemma är inte lika givande som att göra något roligt, så varför lägga ner en massa tid på det? Bättre att ta hjälp av en städfirma. Kanske man bara tycker att vissa saker är extra tråkigt som exempelvis att skura golv eller tvätta fönster. Då är det bara att sätta sig ner tillsammans med det företag man valt och komma överens. Svårare än så behöver det inte vara. Med hjälp av internet har det aldrig varit enklare att hitta bra hjälp så det är bara att sätta igång. Sök exempelvis på ”hemstädning Sollentuna”.

Lyxigt men lite läskigt

När man väljer städfirma kan det vara bra att se sig om lite. Det kan vara så att man känner någon som känner någon som har en bra städhjälp som är bokningsbar. Att få information från människor man känner ger en större trygghet. Det kan vara lätt att hyra in svart städkraft då det ofta är mycket billigare. Men om oturen är framme kan det vara svårt att få rättvisa skipad. Så läs på. Hitta ett registrerat företag med bra meriter. Välj ett företag med ansvarsförsäkring och bra garantier.

Idag behöver man inte leta särskilt länge för att hitta både bra och billiga alternativ. För även om företagen tar den timpenning som de behöver, för att firman ska gå runt, så är kostnaden kunden betalar bara hälften av den. Vi har numera det fantastiska RUT-avdraget som gör det möjligt för så många fler att hyra hushållstjänster.

Vilka tjänster erbjuds?

Tjänsterna kan variera mellan olika firmor. Men det är bra att på förhand plocka bort allt som ligger framme och “är i vägen”. Sen kan städaren torka alla fria ytor, som exempelvis bänkar, lister, spis osv. Dammsuga och torka golv. Städa badrum mm och tömma papperskorgar.

Man kan boka in tilläggstjänster som diskning och tvättning. Har man inte någon som kan ta hand om blommorna, eller om man inte vill be om hjälp, när man åker på semester så ordnar de även det. Varför inte få hjälp med att både putsa alla fönster samt få alla mattor tvättade när man själv gör annat. Ja, många firmor ordnar det med!

10 Jul 2020

Vill du veta mer om städning och städbranschen? Då har du kommit rätt. Här på bäststäd.se bjuder vi på information och tips om allt som gäller städning. Både du som vill sköta städningen själv och du som är intresserad av städhjälp kommer att ha mycket att hämta här. Vi hjälper dig att hålla dammråttorna borta.