Vill du börja med flyttstäd i Örebro?

Funderar du på att starta en städfirma som bland annat tar på sig att utföra flyttstäd i Örebro? Är man bra på att städa, är det ingen dum idé alls. Hela städbranschen har vuxit under de senaste åren, och i synnerhet sedan man införde möjligheten till Rut-avdrag på städtjänster, så har det blivit alltmer populärt att anlita städfirmor som utför städning när man inte har tid eller möjlighet att själv städa.

Det bästa sättet att starta en firma och en verksamhet är att börja med sig själv. Är man själv duktig på att städa och är bra på att bemöta olika slags människor, kan man snabbt få många kunder. Jobbar man på pch är duktig, så kanske man snabbt får flera kunder. Och ju fler kunder som du har, så är chansen stor att de rekommenderar dig till bekanta och vänner i sin närhet.

När det är dags att anställa fler

Har du sedan fått tillräckligt många uppdrag, så kan du anställa fler som kan städa i din nya firma. Ju fler kunder som du får desto fler kan du anställa som jobbar åt dig i företaget. Och när du kan få avlastning när det kommer till städjobb, så kan du istället ägna dig åt att leda företaget. Här är det både viktigt att satsa på att städarna som jobbar för dig trivs. Ju bättre de trivs, desto bättre kommer de att jobba. Det är då din uppgift att se till så de trivs.

Stärk marknadsföring och reklam

Som företagsledare är det sedan din uppgift att göra reklam och marknadsföra ditt företag. Tänk ut vad som gör ditt företag bättre än andra och se till att marknadsföra just det som skiljer ditt företag från andra städfirmor. Om fler lär känna ditt företag så får du fler kunder. Se därför till att synas i alla möjliga och olika sammanhang. Gör reklam i tidningar, på nätet, i TV och radio. Det lönar sig, då man alltid får fler kunder ju fler som känner till om företaget.

Skaffa ekonomiska rådgivare

I sammanhanget är det mycket viktigt att skaffa sig duktiga rådgivare som kan ge bra råd och tips på hur man kan förbättra ekonomin. Kanske man varje månad bör avsätta pengar för sparande, reklam, satsningar på personalen, eller på att utöka städningen så att man gör mer än bara flyttstädar. Kanske man även kan erbjuda flyttning till sina kunder, eller även hemstäd, kontorsstäd, trappstädning eller gårdsstädning? Det finns alla möjligheter att utöka tjänster i sin egen städfirma.

28 Dec 2019

Vill du veta mer om städning och städbranschen? Då har du kommit rätt. Här på bäststäd.se bjuder vi på information och tips om allt som gäller städning. Både du som vill sköta städningen själv och du som är intresserad av städhjälp kommer att ha mycket att hämta här. Vi hjälper dig att hålla dammråttorna borta.